ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση   /   Δημοτικό Σχολείο   /   Blog
Blog
Ο Άγιος Βασίλης και τα… διαβολάκια!
15. 12. 2016

Στο Γ2 μπήκαμε για τα καλά σε κλίμα Χριστουγέννων! Σ’ αυτό βοήθησε και ο πατέρας του συμμαθητή μας Παναγιώτη Παπαπέτρου, ο οποίος επισκέφτηκε την τάξη μας στο πλαίσιο του προγράμματος ‘Family and Community Literacy’.  Ο κύριος Πάτροκλος μας διάβασε το βιβλίο ‘Ο Άγιος Βασίλης και το διαβολάκι’ του Πέτρου Χατζόπουλου.

Μας αφηγήθηκε την ιστορία με πολύ ζωντάνια και εκφραστικότητα και εμείς τον παρακολουθήσαμε με πραγματικό ενδιαφέρον, καθώς θέλαμε πολύ να μάθουμε την ιστορία του διαβολάκου που έγινε στο τέλος με τη βοήθεια του Άγιου Βασίλη ένα μικρό αγγελάκι! Προσπαθήσαμε να συνδέσουμε την ιστορία με τη δική μας ζωή και βρήκαμε ότι κατά βάθος είμαστε κι εμείς λίγο διαβολάκια! Στο τέλος συζητήσαμε για το πώς θα περάσουμε τις γιορτές και ο κύριος Παπαπέτρου μας κέρασε χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια, για να κλείσει με γλυκό τρόπο την επίσκεψή του στην τάξη μας! Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ!

Eξερευνούμε
Αξιολογούμε
Αλλάζουμε τη ζωή μας
Γνωρίζουμε τον κόσμο
Κατακτούμε τη γνώση
Διαφοροποιούμε τις μεθόδους μας
Αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα
Χτίζουμε τον κόσμο
της φαντασίας μας
Καλλιεργούμε
παιδεία
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!