ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση   /   Δημοτικό Σχολείο   /   Blog
Blog
Μμμμμμ όπως... μουστοκούλουρα!
12. 10. 2017

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ' τάξης στο πλαίσιο του προγράμματος ‘Υγιεινή διατροφή’ κάναμε την πρώτη μας για φέτος μαγειρική απόπειρα! Μεταφερθήκαμε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, φορέσαμε τις ποδιές μας και ετοιμαστήκαμε υπό την καθοδήγηση της σεφ μας κυρίας Φωτεινής Κίκα να φτιάξουμε μουστοκούλουρα.

Ο κύριος Στέργιος μας είχε προμηθεύσει με μούστο από τα σταφύλια που είχαμε τρυγήσει την προηγούμενη εβδομάδα και με τα υπόλοιπα υλικά προχωρήσαμε να εκτελέσουμε τη συνταγή. Πάντα υπό την καθοδήγηση της κυρίας Κίκα ανακατέψαμε τα υλικά στις λεκάνες και πλάσαμε τα μουστοκούλουρα μας.

Στη συνέχεια, αφού τα ψήσαμε, είχαμε τη χαρά να τα γευτούμε και να απολαύσουμε το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας. Φυσικά πήραμε και μερικά στο σπίτι μας για να τα απολαύσουμε με την οικογένεια μας αλλά και να τους δείξουμε τις μαγειρικές μας ικανότητες!

Eξερευνούμε
Αξιολογούμε
Αλλάζουμε τη ζωή μας
Γνωρίζουμε τον κόσμο
Κατακτούμε τη γνώση
Διαφοροποιούμε τις μεθόδους μας
Αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα
Χτίζουμε τον κόσμο
της φαντασίας μας
Καλλιεργούμε
παιδεία
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!