ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση   /   Δημοτικό Σχολείο   /   Blog
Blog
Οι θερινές γεωργικές εργασίες της Δ' τάξης!
31. 05. 2018

Με το τέλος της άνοιξης και την αρχή του καλοκαιριού η Δ' τάξη κάναμε αρκετές εργασίες στον λαχανόκηπο. Αρχικά επισκεφτήκαμε το θερμοκήπιο του δευτεροβάθμιου και εκεί ο κύριος Στέργιος, αφού μας έκανε μια παρουσίαση των καλλιεργειών και ιδιαίτερα του ενυδρείου το οποίο λειτουργεί με τη βοήθεια των φυτών, μας βοήθησε να μεταφυτεύσουμε πιπεριές σε γλαστράκια, για να τις πάρουμε στο σπίτι να τις φυτέψουμε στον κήπου μας!

Στη συνέχεια επισκεφτήκαμε τον λαχανόκηπο, για να κάνουμε μια παρατήρηση στις καλλιέργειες με τα ηλιοτρόπια και τα αγγουράκια που είχαμε φυτέψει. Με μεγάλη μας χαρά ο κύριος Στέργιος μας περίμενε με αγγουράκια μαζεμένα από τον κήπο μας, τα οποία και δοκιμάσαμε, και είδαμε επίσης τα ηλιοτρόπια που είχαν μεγαλώσει. Στο τέλος είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε στο freeplay και να σκάψουμε με τα εργαλεία εντοπίζοντας διαφορετικά είδη χώματος στο έδαφος.

Eξερευνούμε
Αξιολογούμε
Αλλάζουμε τη ζωή μας
Γνωρίζουμε τον κόσμο
Κατακτούμε τη γνώση
Διαφοροποιούμε τις μεθόδους μας
Αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα
Χτίζουμε τον κόσμο
της φαντασίας μας
Καλλιεργούμε
παιδεία
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-22 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!