ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση   /   Δημοτικό Σχολείο   /   Blog
Blog
Οικογενειακές σαλάτες εποχής!
06. 12. 2018

Τα παιδιά της Ε΄ τάξης στο πλαίσιο των καινοτόμων προγραμμάτων «Υγιεινή Διατροφή» και «Απόκτηση Βασικής Βιωματικής Εμπειρίας στο χώρο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής»  μαγείρεψαν σε συνεργασία με τους γονείς τους.

Ως επίλογο των δράσεων των παιδιών αυτό το τρίμηνο με τη βοήθεια, της Διαιτολόγου - Διατροφολόγου κας Δάφνης Νταλάπα και του κου Καμπούρη Στέργιου τα παιδιά σε συνεργασία με τους γονείς  τους ετοίμασαν θρεπτικές σαλάτες και  «συν-αγωνίστηκαν» μεταξύ τους για το στήσιμο του καλύτερου πιάτου. Τα αποτελέσματα ήταν υπέροχα.

Τέλος τα παιδιά προσέφεραν στους γονείς τους ως δώρα όλα εκείνα τα προϊόντα με τα οποία ασχολήθηκαν (μαρούλι, ρόκα, αρωματικά φυτά, σέσκουλα, ραπανάκια, παντζάρια, φρέσκα κρεμμυδάκια) από το χωράφι...στο ράφι όλο αυτό το τρίμηνο! Περάσαμε υπέροχα και σας ευχαριστούμε όλους και όλες για την στήριξη και τη συνεργασία σας!!!

Eξερευνούμε
Αξιολογούμε
Αλλάζουμε τη ζωή μας
Γνωρίζουμε τον κόσμο
Κατακτούμε τη γνώση
Διαφοροποιούμε τις μεθόδους μας
Αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα
Χτίζουμε τον κόσμο
της φαντασίας μας
Καλλιεργούμε
παιδεία
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-22 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!