ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση   /   Δημοτικό Σχολείο   /   Blog
Blog
Χριστουγεννιάτικη βόλτα στον μαγικό κόσμο του Τριβιζά!
23. 12. 2016

Στο πλαίσιο του καινοτόμου προγράμματος της Φιλαναγνωσίας και σε συνδυασμό με το μάθημα της Γλώσσας, οι μαθητές της Β’ τάξης επισκέφτηκαν τους «Μυστικούς Κόσμους» του Ευγένιου Τριβιζά στη Δ.Ε.Θ. Εκεί, επιβιβάστηκαν στο «Εξπρές των Ονείρων» και απόλαυσαν μια καταιγιστική διαδρομή σε χώρες άγνωστες και ζούγκλες μακρινές. 

Από το μυστικό εργαστήρι του Φραγκίσκου του φραγκόσυκου, ταξίδεψαν στο πανέμορφο λουλουδένιο σπιτάκι που χτίζουν τα τρία μικρά λυκάκια. Aπό το στοιχειωμένο κάστρο της μάγισσας Φρικαντέλας, μεταφέρθηκαν στο ονειρικό ζαχαροπλαστείο του κύριου Ζαχαρία και της κυρίας Γλυκερίας και από το απίθανο τσίρκο του Μανόλη, στο μυστηριώδες μέγαρο της Δόνας Τερηδόνας. Άκουσαν συναρπαστικές ιστορίες και αψηφώντας τις ραδιουργίες της Δόνας Τερηδόνας, τις απειλές της μάγισσας Φρικαντέλας και τις παγίδες που στήνει, ο Ρούνι το ύπουλο, κακό γουρούνι, έλυσαν αξεδιάλυτα μυστήρια και έγιναν οι ίδιοι ήρωες των παραμυθιών!

Eξερευνούμε
Αξιολογούμε
Αλλάζουμε τη ζωή μας
Γνωρίζουμε τον κόσμο
Κατακτούμε τη γνώση
Διαφοροποιούμε τις μεθόδους μας
Αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα
Χτίζουμε τον κόσμο
της φαντασίας μας
Καλλιεργούμε
παιδεία
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!