ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση   /   Δημοτικό Σχολείο   /   Blog
Blog
Το δώρο της παπλωματούς ή αλλιώς η χαρά του να προσφέρεις...
08. 03. 2017

Στο πλαίσιο του προγράμματος ‘Family and Community Literacy’, υποδεχτήκαμε στο Γ2 με μεγάλη χαρά τη μητέρα του συμμαθητή μας Χρήστου Σουσούρα για να μας διαβάσει το βιβλίο ‘Το δώρο της παπλωματούς’ του Jeff Brumbeau. Πρόκειται για ένα υπέροχο σύγχρονο παραμύθι που μιλάει για τη χαρά της προσφοράς!

Η κυρία Ήλια Νταμπίζα μας διάβασε την ιστορία της παπλωματούς που πρόσφερε απλόχερα τα δώρα της σε όσους τα είχαν ανάγκη και βοήθησε και τον άπληστο βασιλιά να καταλάβει ότι το νόημα της ζωής για να είσαι χαρούμενος είναι να μοιράζεις την αγάπη. Μετά την ανάγνωση του βιβλίου αναδιηγηθήκαμε όλοι μαζί την ιστορία και συζητήσαμε για τη σημασία της προσφοράς στον συνάνθρωπό μας.

Η κυρία Ήλια προσπάθησε να συνοψίσει το νόημα της ιστορίας, δίνοντάς μας να καταλάβουμε ότι είναι πολύ σημαντικό να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Την ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψή της στην τάξη μας και την πολύ ωραία ανάγνωση του παραμυθιού!

Eξερευνούμε
Αξιολογούμε
Αλλάζουμε τη ζωή μας
Γνωρίζουμε τον κόσμο
Κατακτούμε τη γνώση
Διαφοροποιούμε τις μεθόδους μας
Αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα
Χτίζουμε τον κόσμο
της φαντασίας μας
Καλλιεργούμε
παιδεία
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!