ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση   /   Δημοτικό Σχολείο   /   Blog
Blog
Όταν όλα τα φώτα έχουν σβήσει, ένα χαμόγελο του παππού ή της γιαγιάς μπορεί να μας δείξει τον δρόμο...
06. 12. 2017

Την ώρα της Βιωματικής Ζώνης, στο πλαίσιο του προγράμματος της Φιλαναγνωσίας, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β' τάξης πραγματοποίησαν μια πολύ όμορφη δραστηριότητα. Μετά από την πρόσκληση που έστειλαν στους παππούδες και τις γιαγιάδες τους, τους υποδέχτηκαν στο σχολείο τους για να περάσουν μαζί τους μερικές ευχάριστες και δημιουργικές στιγμές!

Μαζευτήκαμε όλοι στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του σχολείου και παρακολουθήκαμε την ανάγνωση του παραμυθιού “Ο ξυλαράκης” (Julia Donaldson, Axel Scheffler - Εκδόσεις: Ίκαρος).

Έπειτα, τα παιδιά ενεπλάκησαν μαζί με τους παππούδες τους σε μια δραστηριότητα Stem και έφτιαξαν με τη βοήθεια της κας Χρύσας Πολύζου, υπεύθυνης της Ακαδημίας Αρχιτεκτονικής, πρωτότυπα δεντρόσπιτα με απλά υλικά.

Με την ολοκλήρωση της δράσης, προσέφεραν στους παππούδες και τις γιαγιάδες ένα ρόδι-γούρι για καλή τύχη και για να τους ευχαριστήσουν για την επίσκεψή τους. Περάσαμε όλοι υπέροχα!

Eξερευνούμε
Αξιολογούμε
Αλλάζουμε τη ζωή μας
Γνωρίζουμε τον κόσμο
Κατακτούμε τη γνώση
Διαφοροποιούμε τις μεθόδους μας
Αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα
Χτίζουμε τον κόσμο
της φαντασίας μας
Καλλιεργούμε
παιδεία
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-22 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!