Στο πλαίσιο του προγράμματος “Υγιεινή Διατροφή” και σε συνδυασμό με το πρόγραμμα απόκτησης βασικής βιωματικής εμπειρίας στην αξιοποίηση της γης και της φύσης στην ΑΓΣ, μαγειρέψαμε η Γ΄ τάξη με κρασί ακολουθώντας τις οδηγίες της σεφ, κυρίας Φωτεινής Κίκα. Μέσα στον Οκτώβριο ασχοληθήκαμε αρκετά με το αμπέλι, το σταφύλι και τον θεό Διόνυσο! Έτσι, σε συνέχεια του τρύγου και της επίσκεψής μας στο οινοποιείο είπαμε να φτιάξουμε κριτσίνια με κρασί.
Ανασκουμπωθήκαμε, βάλαμε γάντια και ξεκινήσαμε χωρισμένοι σε ομάδες να φτιάχνουμε τα κριτσίνια μας. Φτιάξαμε τη ζύμη, τα πλάσαμε, τα πασπαλίσαμε με σουσάμι και ηλιόσπορους και τα στείλαμε για ψήσιμο! Τα δοκιμάσαμε και ήταν πεντανόστιμα! Όσα περίσσεψαν φυσικά τα κεράσαμε στους γονείς μας!