ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση   /   Δημοτικό Σχολείο   /   Blog
Blog
Project Α' τάξης: Scooby Doo και ειδικοί πράκτορες!
30. 10. 2019

Κάτι περίεργο συνέβη στο σχολείο... Ένα τερατάκι προσπάθησε να καταστρέψει τη γιορτή του Halloween. Η ομάδα Scooby Doo ζήτησε τη βοήθεια από τους ειδικούς πράκτορες της Α' τάξης, για να βρει το τερατάκι, πριν καταστρέψει τη γιορτή που ερχόταν σε λίγες μέρες. Αρχικά, τα παιδιά, ως γνήσιοι πράκτορες, έφτιαξαν τις πρακτορικές τους ταυτότητες.

Έπειτα, οι ειδικοί πράκτορες έλαβαν κάποιες πληροφορίες μέσα από κουίζ και πράξεις μαθηματικών και ανακάλυψαν στοιχεία για το τερατάκι με το πιο συγκλονιστικό να είναι ότι ήταν κάποιος δάσκαλος ή δασκάλα από το σχολείο! Στην επόμενη αποστολή τα παιδιά χωρίστηκαν σε ομάδες και πήγαν στους δασκάλους του σχολείου να κάνουν κάποιες ερωτήσεις.

Από τις απαντήσεις που έλαβαν συγκέντρωσαν πέντε ύποπτους. Οι τελευταίες πληροφορίες που έλαβαν από την ομάδα Scooby Doo ήταν ότι το τερατάκι, για να μπερδέψει τους ειδικούς πράκτορες σκόρπισε διάφορα αντικείμενα από όλους τους ύποπτους στην αυλή και οι πράκτορες έπρεπε να τα βρουν, να τα καταγράψουν και τα πιο πολλά που θα έβρισκαν θα οδηγούσαν στον ένοχο!

Έτσι λοιπόν, οι πράκτορες της Α' τάξης βρήκαν όλα τα αντικείμενα και κατέληξαν ότι το τερατάκι ήταν η κα Ιωάννα, η εικαστικός του σχολείου, που ήθελε να σαμποτάρει τη μέρα του Halloween, επειδή όπως τους είπε... φοβάται τα φαντάσματα και τις τρομακτικές ιστορίες! Οι ειδικοί πράκτορες αποφάσισαν να της δώσουν μια ευκαιρία να αγαπήσει αυτή τη μέρα καθώς όλα αυτά είναι... στη φαντασία μας!

Eξερευνούμε
Αξιολογούμε
Αλλάζουμε τη ζωή μας
Γνωρίζουμε τον κόσμο
Κατακτούμε τη γνώση
Διαφοροποιούμε τις μεθόδους μας
Αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα
Χτίζουμε τον κόσμο
της φαντασίας μας
Καλλιεργούμε
παιδεία
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!