ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση   /   Δημοτικό Σχολείο   /   Blog
Blog
Ένας λύκος που... ταξιδεύει!
25. 11. 2016

Στο πλαίσιο του προγράμματος Family And Community Literacy, μας επισκέφτηκε, σήμερα, στην τάξη του Α1, η μητέρα της συμμαθήτριάς μας Δανάης Αναστασοπούλου, κυρία Κωνσταντίνα Καρρά για να μας διαβάσει το βιβλίο της Lallemand Orianne, "Ο λύκος Ζαχαρίας θέλει να κάνει το γύρο του κόσμου".

Το συγκεκριμένο βιβλίο, αφηγούνταν την ιστορία του κυρίου Ζαχαρία, ενός γλυκού λύκου, ο οποίος, επειδή βαρέθηκε τη ζωή στο δάσος, αποφάσισε να κάνει το γύρο του κόσμου. Αφού, λοιπόν, ταξιδέψαμε με την ιστορία αυτή σε διάφορους τόπους, όπως η Ιταλία, η Αφρική και ο Καναδάς, συζητήσαμε για το μέρος στο οποίο ονειρευόμαστε να ταξιδέψουμε κι εμείς οι ίδιοι κάποια μέρα.

Όμως δε μείναμε μόνο στα λόγια… αποτυπώσαμε τα όνειρά μας και σε χαρτί, φτιάχνοντας υπέροχες ζωγραφιές! Στο τέλος, δόθηκε ως δώρο στα παιδιά μία σακούλα με αντιπροσωπευτικά τρόφιμα από κάθε περιοχή που επισκέφτηκε ο κύριος Ζαχαρίας. Ευχαριστούμε πολύ την κυρία Κωνσταντίνα για την όμορφη ανάγνωση και συζήτηση με τα παιδιά!

Eξερευνούμε
Αξιολογούμε
Αλλάζουμε τη ζωή μας
Γνωρίζουμε τον κόσμο
Κατακτούμε τη γνώση
Διαφοροποιούμε τις μεθόδους μας
Αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα
Χτίζουμε τον κόσμο
της φαντασίας μας
Καλλιεργούμε
παιδεία
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!