ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Επίσκεψη του πρόεδρου του Roger Williams University στην ΑΓΣ
04. 04. 2024

Την Αμερικανική Γεωργική Σχολή επισκέφτηκε ο πρόεδρος του Roger Williams University, Ιωάννης Μιαούλης, συνοδευόμενος από την αντιπρόεδρο Εγγραφών του Ιδρύματος, Amy Tiberio. Ξεναγήθηκαν στο campus και είχαν συνάντηση με μαθητές των Λυκείων της ΑΓΣ, οι οποίοι παρακολουθούν το πρόγραμμα Study USA. Τους έκαναν παρουσίαση των προπτυχιακών προγραμμάτων του Roger Williams University και συζήτησαν μαζί τους την προοπτική να σπουδάσουν στην πανεπιστημιούπολη του Μπρίστολ, του Ρόουντ Άιλαντ.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Μιαούλης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΑΓΣ, Dr. Jeff Lansdale. Το ακαδημαϊκό υπόβαθρο του κ. Μιαούλη στη μηχανική και η υψηλού επιπέδου ενασχόλησή του με την πρόοδο του προγραμματισμού STEM στις Η.Π.Α., οδήγησε σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με τις επιστημονικές και τεχνολογικές καινοτομίες της ΑΓΣ κατά την 120χρονη ιστορία της.

 

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!