ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Χορός κάτω από τα Άστρα 2022
07. 07. 2022

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Perrotis College, ενίσχυσαν την Τετάρτη 6 Ιουλίου με την παρουσία τους στον ετήσιο φιλανθρωπικό «Χορό Κάτω από τα Άστρα», εκατοντάδες φίλοι και δωρητές της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Η εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε (μετά από ‘απουσία’ δύο ετών, λόγω της πανδημίας) στην πλατεία «Ιωάννης Μοσκαχλαϊδής», μπροστά από το επιβλητικό Princeton Hall της Σχολής και κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό.

Τους εκατοντάδες προσκεκλημένους καλωσόρισε ο Πρόεδρος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, Dr. Jeff Lansdale, ο οποίος στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην ιστορία και τους μελλοντικούς στόχους του Ιδρύματος. «Με την παρουσία σας στη φιλανθρωπική εκδήλωση δείχνετε έμπρακτα την αγάπη σας για το έργο της Σχολής. Στηρίζετε οικονομικά το Πρόγραμμα Υποτροφιών των μαθητών και των σπουδαστών», ανέφερε.

Από την πλευρά του, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, Πάρης Τσογκαρλίδης αναφέρθηκε στην πολυετή προσφορά του Συλλόγου στη Σχολή και ευχαρίστησε θερμά όλους όσους εργάστηκαν εντατικά για τον επιτυχημένο φετινό φιλανθρωπικό χορό καθώς και τους πολλούς δωρητές. Όπως είπε: «Στόχος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι να γίνει ο Σύλλογος ακόμη πιο ενεργός για να μπορέσει να βοηθήσει έμπρακτα τη Σχολή τόσο στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Θα καταφέρουμε, έτσι, να συνεχίσουμε το πολύτιμο έργο των διοικητικών συμβουλίων που προηγήθηκαν».

Η υπεύθυνη του προγράμματος «Καλοκαίρι στο Αγρόκτημα» και απόφοιτος της Σχολής, Ειρήνη Αργυριάδου, «ξεδίπλωσε» στους παρευρισκόμενους το όραμα του ιδρυτή της Σχολής προσθέτοντας: «Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή είναι πολλά περισσότερα από ένα σχολείο. Σας παροτρύνω να δείτε γύρω σας τους ανθρώπους που υποστηρίζουν την συνεχή προσπάθεια των μαθητών και της ευρύτερης κοινότητας για εξέλιξη και πρόοδο. Κανένας από τους στόχους μας δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς την τεράστια στήριξη όλων εσάς που βρίσκεστε σήμερα εδώ». Για την εμπειρία της ως μαθήτρια, μίλησε και η απόφοιτος του ΓΕΛ Κέλλυ Χαρίτου, η οποία σήμερα είναι φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας του ΑΠΘ. «Όλα αυτά που η Σχολή μας προσφέρει απλόχερα δεν θα είχαν συμβεί ποτέ αν δεν υπήρχαν άτομα τα οποία μας στηρίζουν, όπως όλοι εσείς που σήμερα βρίσκεστε εδώ: χορηγοί, έφοροι, φίλοι. Σας ευχαριστώ και πάλι για τη σημαντική σας υποστήριξη. Πρέπει να γνωρίζετε ότι προσφέρετε πολύτιμες ευκαιρίες στους μαθητές της Σχολής και βοηθάτε άμεσα στην εξέλιξη τους και την επίτευξη των στόχων τους», είπε.

Η πρόεδρος της Ομάδας Εξυπηρέτησης Μαθητών (GSS) του Συλλόγου Φίλων, Μαριαντίνα Ιερισσιώτου, αναφέρθηκε στη σημασία του εθελοντισμού και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν τα μέλη της Ομάδας.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά ο Σταύρος Μπαϊράμης, η Πωλίνα και η μπάντα τους, καθώς και ο djΔημήτρης Λιάτσης.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές:

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!