ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Στο MasterChef τα προϊόντα του Εκπαιδευτικού Αγροκτήματος ΑΓΣ
28. 04. 2020

Με γαλοπούλα, γάλα, χυλοπίτες, αβγά, κρασί και άλλα προϊόντα του εκπαιδευτικού αγροκτήματος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, κλήθηκαν να μαγειρέψουν οι παίκτες του MasterChef.

Το επεισόδιο προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 27 Απριλίου και την παρουσίαση των προϊόντων στους παίκτες έκανε ο Dean της Σχολής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Διευθυντής του Αγροκτήματος ΑΓΣ, Δρ. Βαγγέλης Βέργος. Το συγκεκριμένο επεισόδιο, το οποίο γυρίστηκε στην Αθήνα πριν την επιβολή των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας, είχε ως στόχο να «παντρέψει» την ελληνική με την ευρωπαϊκή κουζίνα. «Πυξίδα» των παικτών αποτέλεσε η «Πράσινη Συμφωνία της Ευρώπης», την υλοποίηση της οποίας προωθεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, που για μία ακόμη φορά αποδεικνύει ότι η προστασία του περιβάλλοντος βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα της.

Εκτός από τους τρεις παρουσιαστές-κριτές του τηλεοπτικού διαγωνισμού, τα πιάτα των παικτών γεύτηκαν και βαθμολόγησαν η Εκτελεστική Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κα Μαργκρέτε Βεστάγκερ και ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!