ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Παράδοση προϊόντων ΑΓΣ στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Καλαμαριάς
26. 04. 2022

Με προϊόντα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής αλλά και άλλων εταιρειών ενισχύθηκε το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Καλαμαριάς, το οποίο – μεταξύ άλλων – στηρίζει και οικογένειες προσφύγων από την Ουκρανία.

Τα προϊόντα παρέδωσε ο Πρόεδρος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, Dr. Jeff Lansdale, επικεφαλής αντιπροσωπείας στελεχών και μαθητών. Ο Dr. Lansdale έκανε λόγο για μία συμβολική κίνηση των γονέων των σχολείων της ΑΓΣ, η οποία στηρίχθηκε έμπρακτα και ουσιαστικά από τους μαθητές και σκοπό είχε να βοηθήσει έναν σημαντικό φορέα που επιτελεί καίριο κοινωνικό έργο. Μέρος των προϊόντων ΑΓΣ εξασφαλίστηκε μέσα από δωρεές του προγράμματος "Δωρεές εις μνήμην και προς τιμήν".

Στη λιτή τελετή παράδοσης των προϊόντων παρόντες ήταν ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Εύα Ντόντη-Μπανιώρα και η Γενική Γραμματέας του Δήμου, Ελένη Φύκα. «Όταν υπάρχουν άνθρωποι που εκτιμούν την προσπάθεια που κάνεις και συνδράμουν στην ενίσχυσή της, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορούμε να έχουμε. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας, που έχουν πραγματικά ανάγκη», δήλωσε ο κ. Δαρδαμανέλης.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!