ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Διάλεξη της διακεκριμένης ερευνήτριας της NASA, Ιωάννας Βερνίκου
14. 10. 2019

Η πρώην διευθύντρια του τομέα Life Science της NASA, Δρ. Ιωάννα Βερνίκου, επισκέφτηκε την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και μίλησε σε μαθητές της. Αναφέρθηκε στην πολύχρονη και σημαντική καριέρα της στη NASA και απάντησε σε ερωτήσεις μαθητών σχετικά με το διάστημα και τις αντιδράσεις του ανθρώπινου οργανισμού.

«Το σωστό δεν είναι να κοιμόμαστε σε οποιαδήποτε συνθήκη. Το σωστό είναι να κοιμόμαστε στο απόλυτο σκοτάδι, να μην έχουμε κοντά μας ούτε κινητό, ούτε τηλεόραση ανοιχτή. Τα παιδιά πρέπει να τα μάθουμε να κοιμούνται στο σκοτάδι. Και οι ηλικιωμένοι που έχουν αϋπνία, θα πρέπει να κοιμούνται στο απόλυτο σκοτάδι», είπε μεταξύ άλλων.

Η Ιωάννα Βερνίκου, γνωστή ως Dr. Joan Vernikos, γεννήθηκε το 1934 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου από Έλληνες γονείς. Σπούδασε φαρμακευτική-φαρμακολογία στο πανεπιστήμιο του Λονδίνου και δίδαξε φοιτητές Ιατρικής στο Ohio State University πριν προσληφθεί στη NASA το 1964. Στη NASA διετέλεσε διευθύντρια  Life Sciences (1993-2000). Σήμερα είναι πρόεδρος της ThirdΑge LLC και δίνει συμβουλές ζωής μέσα από τα βιβλία της, τα σεμινάρια και τις διαλέξεις της.

Διάλεξη της διακεκριμένης ερευνήτριας της NASA, Ιωάννας Βερνίκου
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!