ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Aναπροσαρμογή σχεδίων για σχολικές επισκέψεις, εκπαιδευτικές δραστηριότητες και "Καλοκαίρι στο Αγρόκτημα"
24. 03. 2020

Έχοντας αφουγκραστεί τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας κορωνοϊού, το Τμήμα σχολικών επισκέψεων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων και του προγράμματος «Καλοκαίρι στο αγρόκτημα», προχώρησε στις απαραίτητες επικαιροποιήσεις των σχεδίων του.

Συγκεκριμένα, αναβάλλονται τα «Ξεχωριστά Σαββατόβραδα» των 28/3 και 9/5, καθώς και το Πασχαλινό πρόγραμμα «Μέρες Άνοιξης-Μέρες Λαμπρής». Επίσης, αναβάλλονται όλα τα «Γενέθλια Σάββατα και Κυριακές» που ήταν προγραμματισμένα για το μήνα Απρίλιο. Εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα οριστούν νέες ημερομηνίες στο Μάιο για κάποιες από τις παραπάνω δράσεις για τις οποίες θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Όμως, συνεχίζεται με σταθερότητα η προετοιμασία του αγαπημένου προγράμματος «Καλοκαίρι στο αγρόκτημα»! Οι τρεις περίοδοι λειτουργίας του θα μετατεθούν, εφόσον χρειαστεί, ανάλογα με τη λήξη της σχολικής χρονιάς.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!