ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Ημέρα των Ευχαριστιών 2019
29. 11. 2019

Πιστή στις παραδόσεις της, η διοίκηση της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Perrotis College παρέθεσε, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, γεύμα για το προσωπικό της με «πρωταγωνίστρια» την παραδοσιακή γαλοπούλα. Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της ΑΓΣ και του Perrotis College, Δρ. Πάνος Κανέλλης ευχήθηκε σε όλους «χρόνια πολλά» και παρουσίασε σε αχνές γραμμές τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς.

Η Ημέρα των Ευχαριστιών (Thanksgiving Day) είναι μια ετήσια παραδοσιακή γιορτή των Η.Π.Α., η οποία ανοίγει την εορταστική περίοδο που ολοκληρώνεται με τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Ξεκίνησε ως γιορτή κατά την οποία απονέμονται ευχαριστίες προς τον Δημιουργό για τα αγαθά της ετήσιας σοδειάς και σήμερα πλέον, πέρα από μια ευκαιρία για να μαζευτεί όλη η οικογένεια γύρω από το τραπέζι, είναι και μια γιορτή κατά την οποία ο καθένας ευχαριστεί για ό,τι αποκόμισε κατά τη διάρκεια του χρόνου.

Στο πλαίσιο του Thanksgiving, την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, μαθητές του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού και του Γυμνασίου Χασιώτη διοργάνωσαν μία όμορφη και σεμνή γιορτή για τους Διευθυντές της Σχολής, υπό τον συντονισμό του English Department. Παρουσίασαν ένα σύντομο θεατρικό δρώμενο βασισμένο στην Ημέρα των Ευχαριστιών και, στο τέλος, έδωσαν δώρα στους καλεσμένους τους.

Επίσης, οι μαθητές της τάξης «Φυλλαράκια» του Παιδικού Σταθμού βίωσαν τη γιορτή μέσα από το πρόγραμμα υγιεινής διατροφής, φτιάχνοντας με τα χεράκια τους πίτσες… «συναισθημάτων». Το Thanksgiving γιόρτασαν και οι δέκα Αμερικανοί φοιτητές που παρακολουθούν τα μαθήματα του τρέχοντος εξαμήνου στο Perrotis College, στο πλαίσιο του προγράμματος Study Abroad. Το τμήμα που διαχειρίζεται το πρόγραμμα, οργάνωσε ημερήσια εκδρομή στο γυναικείο συνεταιρισμό Νέας Γωνιάς Χαλκιδικής, όπου «γεύτηκαν» για μία ακόμη φορά την ελληνική φιλοξενία και έμαθαν να κάνουν παραδοσιακές πίτες. Ακολούθησε δείπνο με παραδοσιακή γαλοπούλα στον πολυχώρο «Περέκ».

Ημέρα των Ευχαριστιών 2019
Ημέρα των Ευχαριστιών 2019
Ημέρα των Ευχαριστιών 2019
Ημέρα των Ευχαριστιών 2019
Ημέρα των Ευχαριστιών 2019
Ημέρα των Ευχαριστιών 2019
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!