ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
QR codes σε τρία κεντρικά σημεία του campus
12. 06. 2023

H μαθήτρια της Γ΄ Γυμνασίου (2022-2023) Μαρία-Αναστασία Τρεύλα, ολοκλήρωσε το project AFS Scan - QR codes στο πλαίσιο των εργαστηρίων STEM του Γυμνασίου Χασιώτη και υπό την επίβλεψη της καθηγήτριας Φυσικής Ελένης Βουκλουτζή. Αφορά τη δημιουργία «σελίδων» με πληροφορίες για διάφορα τοπόσημα/κτήρια της ΑΓΣ. Οι τρεις πρώτες στήλες με τα QR codes τοποθετήθηκαν σε ευδιάκριτα σημεία μπροστά στο Princeton Hall, τον Βράχο Λίτσα και το Γυμναστήριο.

Έτσι, ο επισκέπτης, ο υπάλληλος ή και ο κάτοικος της Σχολής θα μπορεί να σκανάρει το QR code και να αντλήσει σημαντικές πληροφορίες που αφορούν την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται. Το project ολοκληρώθηκε με τον συντονισμό, τη συμπαράσταση και τη βοήθεια της προϊσταμένης της βιβλιοθήκης «Δημήτρης και Αλίκη Περρωτή» Δαμιάνας Κουτσομίχα, της Communications Coordinator, Νίκης Χριστοπούλου και της επικεφαλής του τμήματος Διαχείρισης Υποδομών, Αθηνάς Τσιγγέλη.

 

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!