ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Βράβευση αθλητών – μαθητών
10. 05. 2018

Τους μαθητές που διακρίθηκαν για το αθλητικό ήθος, την προσωπικότητα και τις επιδόσεις τους, τίμησε η Σχολή με μία «ζεστή» εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 10 Μαΐου στην Σπουδαστική Εστία «Αλίκη Περρωτή». Επίσημη καλεσμένη ήταν η πρώτη Ελληνίδα που προσπάθησε να κατακτήσει την κορυφή του Έβερεστ, Κική Τσακαλδίμη.

Συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν: τα μέλη της ομάδας μπάσκετ αγοριών, οι αρχηγοί Αρετή Κούφαλη και Αθηνά Μπέκα της ομάδας βόλεϊ κοριτσιών, η Φιλίππα Τσιάρα από την ομάδα ποδοσφαίρου κοριτσιών και ο Βασίλης Γκίρλος από την ομάδα ποδοσφαίρου αγοριών. Με το βραβείο SCHOOL SPIRIT τιμήθηκαν η Ραφαέλα Σωτηράκου από τα κορίτσια και ο Άγγελος Ματθαίου από τα αγόρια. Τιμητική διάκριση έλαβαν ο Δημήτρης Καρνέζης, ο οποίος διακρίθηκε στους αγώνες στίβου των 200 μέτρων εκπροσωπώντας τη Σχολή (1ος στους αγώνες στίβου ανατολικής Θεσ/νίκης) και η Μαρία Σταμπόλκου η οποία διακρίθηκε στους αγώνες κωπηλασίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε στην Αθήνα.

Με μία εμπνευσμένη ομιλία, η Κική Τσακαλδίμη επιχείρησε να μεταλαμπαδεύσει στους παραβρισκόμενους όλα αυτά που την ώθησαν να φτάσει –κυριολεκτικά- μία ανάσα από τη «στέγη του κόσμου»! Συνέστησε στους μαθητές να «κυνηγούν» και να πραγματοποιούν τα όνειρά τους. Περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια όλα τα βήματα της απίστευτα δύσκολης προετοιμασίας, την αναρρίχηση στα Ιμαλάια και την απόφαση που έπρεπε να λάβει σε υψόμετρο 8.250 μέτρων. «Να βάζετε υψηλούς στόχους. Τίποτα δεν γίνεται εύκολα. Αν και είχα εισπράξει δυσπιστία, πίστεψα στον εαυτό μου και τα κατάφερα. Εφόσον εγώ κατάφερα να πετύχω το στόχο, μπορείτε και εσείς να το καταφέρετε», είπε χαρακτηριστικά, χωρίς –ωστόσο- να αποκαλύψει πλήρως τον επόμενο μεγάλο στόχο της.  

Στην σύντομη ομιλία του, ο πρόεδρος Δρ. Πάνος Κανέλλης κάλεσε τους μαθητές να ακολουθήσουν το παράδειγμα της κας. Τσακαλδίμη και να θέτουν πάντα «υψηλούς» στόχους.

Να σημειωθεί ότι η «Αθλητική Ημέρα Άνοιξης», η οποία ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί το πρωινό της ίδιας μέρας, αναβλήθηκε για την Τετάρτη 16 Μαΐου.  


 
 

Βράβευση αθλητών – μαθητών
Βράβευση αθλητών – μαθητών
Βράβευση αθλητών – μαθητών
Βράβευση αθλητών – μαθητών
Βράβευση αθλητών – μαθητών
Βράβευση αθλητών – μαθητών
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!