ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Προσφορά αγάπης προς το «Άσυλο του Παιδιού»
17. 12. 2021

Με την ουσιαστική και έμπρακτη βοήθεια του Εφόρου Seth Frank και στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης του Ιδρύματος, η Αμερικανική Γεωργική Σχολή συνεχίζει να στηρίζει τη λειτουργία του «Ασύλου του Παιδιού».

Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, κλιμάκιο της Σχολής με επικεφαλής τον πρόεδρό της, Dr. Jeff Lansdale, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του γειτονικού Ιδρύματος, δωρίζοντας ένα σημαντικό πακέτο τροφίμων για τις ανάγκες των παιδιών του.

Η συγκεκριμένη βοήθεια και στήριξη υλοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, σε καθημερινή βάση. Κατέστη εφικτή χάρη στην απόφαση του Εφόρου της ΑΓΣ, Seth Frank, να στηρίξει το «Άσυλο του Παιδιού» μέσω δωρεάς τροφίμων. Όμως, ενόψει των Χριστουγέννων η παράδοσή τους απέκτησε άλλη διάσταση και νόημα. Ο Dr. Lansdale παρέδωσε προσωπικά τα τρόφιμα, συνομίλησε με τη διοίκηση του «Ασύλου», ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και γνώρισε τους μαθητές με τους οποίους αντάλλαξε ευχές για καλές γιορτές.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το «Άσυλο του Παιδιού» παρέχει στην οικογένεια και το παιδί έναν πρότυπο χώρο φροντίδας και εκπαίδευσης συναισθανόμενο της τρέχουσες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες. Στόχος παραμένει να συνεχίσει την πολυετή προσφορά του προς το παιδί, τη μητέρα και την κοινωνία.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!