ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Σε εκπαιδευτική εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας συμμετείχαν μαθητές των Λυκείων
04. 04. 2024

Σε ένα κατάμεστο από 900 μαθητές συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Βία: Νιώσε! Μίλα! Δράσε!», την οποία διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την περιφερειακή διεύθυνση πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας. Από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή συμμετείχαν οι μαθητές της Α’ τάξης του Γενικού και του Επαγγελματικού Λυκείου. Επρόκειτο για μια δράση η οποία υλοποιήθηκε μέσα από μουσικά δρώμενα, βιντεοπροβολές από σχολεία, αλλά και διαδραστικά παιχνίδια ερωτήσεων και απαντήσεων και αποτέλεσε ουσιαστικά καινοτόμο συνάντηση, όπου οι μαθητές κατάφεραν να ευαισθητοποιηθούν στα ζητήματα βίας.

Η συμμετοχή της ΑΓΣ ήταν πρωτοβουλία του προγράμματος Arcadia. Τους μαθητές συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί: Ελένη Πασχαλούδη, Άννα Παπαευαγγέλου, Μανόλης Πεδιωτάκης και Απόστολος Βουρκούδης, η ειδική παιδαγωγός Κατερίνα Σταματίκα και ο Career & Student Services Counselor, Θεοδόσιος Τάσιος.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!