ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Στο τουρνουά Let’s talk, μαθητές του Δημοτικού
08. 03. 2024

Στο τουρνουά ρητορικών λόγων και εκφραστικής ανάγνωσης στην αγγλική γλώσσα «Let’s talk», συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες της Στ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου. Διοργανώθηκε από το Κολλέγιο Ανατόλια και συνολικά συμμετείχαν 100 μαθητές από διάφορα σχολεία. Την προετοιμασία των συμμετεχόντων της ΑΓΣ ανέλαβε η εκπαιδευτικός αγγλικών Παρασκευή Παντελίδου, ενώ σε όλη τη διοργάνωση τους μαθητές συνόδευε και ο εκπαιδευτικός αγγλικών Γιώργος Κυτίδης. Ως κριτές συμμετείχαν επίσης οι εκπαιδευτικοί αγγλικών Ράνια Μυλωνά και Στέλλα Παλικισιάνου.

Όλοι οι μαθητές και μαθήτριες της ΑΓΣ συμμετείχαν με επιτυχία και στους τρεις γύρους. Το τουρνουά δεν είναι διαγωνιστικό αλλά με μεγάλη ικανοποίηση έλαβαν τις κριτικές τους που ήταν ιδιαιτέρως θετικές και ενθαρρυντικές για να συνεχίσουν την προσπάθειά τους στο μέλλον και στο ανάλογο τουρνουά Forensics για το Γυμνάσιο και το Λύκειο (μια Πανελλήνια διοργάνωση με ιστορία πάνω από 50 έτη). Επτά μαθητές και μαθήτριες της ΑΓΣ συγκέντρωσαν μάλιστα τόσο υψηλές βαθμολογίες που έλαβαν Certificate of Excellence.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!