ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Με την DEOS Racing στον φετινό διαγωνισμό F1 in Schools μαθητές των Λυκείων ΑΓΣ
12. 02. 2022

Με τρεις μαθήτριες στο «τιμόνι» συμμετέχουν το Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο της Σχολής στον διαγωνισμό F1 inSchools 2021 – 2022. Η ομάδα ονομάζεται DEOS Racing και ήδη έχει προκριθεί στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού. Η ονομασία της ομάδας δόθηκε από τα αρχικά γράμματα των λέξεων Diversity (ποικιλομορφία), Equality (ισότητα), Opportunity (ευκαιρία) και Sustainability (βιωσιμότητα).

Αποτελείται από 28 μαθητές με αρχηγούς τις: Μαρία Ιωάννου, Βασιλική Σαπαντζή και Σάντυ Μαρκοπούλου και αναπληρωματικό μέλος τον Γιώργο Χαραλαμπίδη, ενώ τα άλλα μέλη έχουν αναλάβει υποστηρικτικό ρολό. Η ομάδα έχει ήδη δημιουργήσει το όνομα και το σήμα και έχει καταθέσει την πρώτη έκθεση αξιολόγησης, βάσει της οποίας προκρίθηκε στη δεύτερη φάση. Πλέον, εργάζεται συστηματικά για την πρόκριση στη τελική φάση του διαγωνισμού.

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Γυναικών και Κοριτσιών στην Επιστήμη, στις 11 Φεβρουαρίου 2022, τα μέλη της ομάδας ετοίμασαν βίντεο για τη συμμετοχή στον STEM διαγωνισμό F1 in Schools. Ο σκοπός του ήταν να εμπνεύσει και να ενθαρρύνει και άλλα κορίτσια να συμμετέχουν στον διαγωνισμό και να κάνουν καριέρα σε επαγγέλματα STEM (τομείς Επιστήμης και Τεχνολογίας).

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!