ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Νέο διευθυντή θα αποκτήσει το ΕΠΑΛ από τη σχολική χρονιά 2019-2020
04. 09. 2018

Ο κ. Απόστολος Βουρκούδης επελέγη ως ο επόμενος διευθυντής του Επαγγελματικού Λυκείου μέσα από την προβλεπόμενη διαδικασία. Η θητεία του θα ξεκινήσει με τη λήξη της θητείας του κ. Δημήτρη Σλαβούδη την 31η Αυγούστου 2019. Μέχρι τότε ο κ. Βουρκούδης θα υπηρετήσει το ΕΠ.ΑΛ. από τη θέση του υποδιευθυντή. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σλαβούδης θα αναλάβει διευθυντής του Γυμνασίου, το οποίο ξεκινά τη λειτουργία του τον Σεπτέμβριο του 2019. 

Ο κ. Βουρκούδης είναι τεχνολόγος γεωπόνος, απόφοιτος του ΤΕΙ Φλώρινας. Η πρώτη του επαφή με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή ήταν το 1989 όταν είχε κάνει στο campus την πρακτική άσκησή του. Το 1991 ξεκίνησε να εργάζεται στο (τότε) ΤΕΛ στο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης και από την επόμενη χρονιά εντάχθηκε και στο ακαδημαϊκό πρόγραμμα. Όλα αυτά τα χρόνια διδάσκει γεωτεχνικά μαθήματα και φέτος ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο ΤΕΙ Κρήτης. Επίσης, διαθέτει πτυχία παιδαγωγικής επάρκειας και τεχνολογίας. 

Νέο διευθυντή θα αποκτήσει το ΕΠΑΛ από τη σχολική χρονιά 2019-2020
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!