ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Συνέντευξη με τη συγγραφέα Κίκα Χατζοπούλου
07. 03. 2024

Τη χαρά και την τιμή να συζητήσουν με την πασίγνωστη συγγραφέα Κίκα Χατζοπούλου, η οποία συνεργάζεται με τον έγκριτο εκδοτικό οίκο «Penguin Publishing House» και είναι η πρώτη Ελληνίδα που μπήκε στη λίστα των «The Sunday Times Best sellers», είχαν οι μαθητές της Β’ τάξης του Γυμνασίου Χασιώτη. Η επικοινωνία έγινε στο πλαίσιο του μαθήματος Writing Lab των αγγλικών και της διδασκαλίας Narrative Writing και αφηγηματικών τεχνικών. Οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να μελετήσουν ένα κεφάλαιο του βιβλίου "Threads that bind" και να συμμετάσχουν ενεργά σε συνέντευξη που διενεργήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης στην αγγλική γλώσσα. Η συγγραφέας, αφού πρώτα παρουσίασε το βιβλίο της και ανέλυσε διάφορες τεχνικές γραφής, μοιράστηκε με τα παιδιά την εμπειρία της ως νέα συγγραφέας και τη διαδικασία που χρειάζεται κάποιος να ακολουθήσει για να φτάσει στην έκδοση.

Στόχος της δράσης ήταν να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των παιδιών για τη συγγραφή και η αγάπη τους για τα βιβλία, να συζητήσουν για τις διάφορες τεχνικές γραφής που διδάσκονται στο Writing Lab και φυσικά να γνωρίσουν μια πετυχημένη συγγραφέα, η οποία διδάχτηκε την αγγλική ως ξένη γλώσσα και μετά από πολύ κόπο κατάφερε να την τελειοποιήσει, να τη χρησιμοποιεί ως μητρική και να εκδώσει πρωτότυπο έργο στα αγγλικά μέσω του μεγαλύτερου εκδοτικού οίκου στον κόσμο.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!