ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Back to school guides με ενέργειες και μέτρα προστασίας ενάντια στην εξάπλωση του COVID-19
25. 09. 2020

Με πρωτοβουλία του προέδρου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Perrotis College, Δρ. Πάνου Κανέλλη συντάχθηκαν συγκεκριμένοι ηλεκτρονικοί οδηγοί, οι οποίοι μετουσιώνουν όλες τις ενέργειες και τα μέτρα προστασίας που έχουν αναλάβει τα δύο ιδρύματα για να θωρακίσουν την εκπαιδευτική κοινότητά τους απέναντι στην πανδημία. Οι οδηγοί υλοποιήθηκαν με την πολύτιμη συνεργασία της ιατρικής ομάδας της ΑΓΣ και των διευθυντών των εκπαιδευτικών βαθμίδων και συντάχθηκαν από το τμήμα Επικοινωνίας.

Συνολικά, έγιναν επτά οδηγοί, ένας για κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα, οι οποίοι στάλθηκαν ηλεκτρονικά σε γονείς, κηδεμόνες, μαθητές, σπουδαστές και προσωπικό. Με συνοπτικό τρόπο παρουσιάζονται όλες οι πρωτοβουλίες και τα μέτρα προστασίας που έχουν ληφθεί για την εκπαιδευτική κοινότητα, ενώ αναπτύσσονται όλα τα πρωτόκολλα και τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής, από την έλευση των μαθητών έως τη λειτουργία του κυλικείου και τους ομίλους δραστηριοτήτων.

Στην αρχή κάθε οδηγού υπάρχει μήνυμα του Δρ. Πάνου Κανέλλη, ο οποίος διαβεβαιώνει ότι τα δύο εκπαιδευτικά ιδρύματα έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατεύσουν μαθητές, σπουδαστές και εκπαιδευτικό προσωπικό. «Είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί, γονείς, δάσκαλοι, καθηγητές και διοικητικό προσωπικό, θα συνεργαστούμε για το καλό των παιδιών μας. Τα καταφέραμε την περασμένη άνοιξη. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε και τώρα», καταλήγει στο αισιόδοξο μήνυμά του.

 

 

 

  

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!