ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Επίσκεψη σχολείων του εξωτερικού στην ΑΓΣ
01. 10. 2019

Πέντε καθηγητές ιδιωτικού σχολείου της Κωνσταντινούπολης καθώς και έξι μαθητές σχολείου από την Ουγγαρία, επισκέφτηκαν πρόσφατα το campus της ΑΓΣ.

Συγκεκριμένα, ο λυκειάρχης και τέσσερις καθηγητές του ιδιωτικού σχολείου Hisar της Κωνσταντινούπολης, το οποίο καλύπτει την προσχολική, πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και θεωρείται ένα από τα καλύτερα της πόλης, δήλωσαν εντυπωσιασμένοι τόσο από τις εγκαταστάσεις του campus, όσο και από τη φιλοξενία κατά την επίσκεψη τους από τις 18 έως τις 21 Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους συζητήθηκε το ενδεχόμενο πολυεπίπεδης συνεργασίας ανάμεσα στα δύο εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Από την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου και για διάστημα μίας εβδομάδας την ΑΓΣ επισκέφτηκε ομάδα έξι μαθητριών -μαζί με τη συνοδό καθηγήτριά τους- από την Ουγγαρία στο πλαίσιο προγράμματος ανταλλαγών που συνεχίζεται φέτος για 14η χρονιά. Το σχολείο στο οποίο φοιτούν ονομάζεται Petofi School και βρίσκεται στην πόλη Kiskoros, 110 χλμ. νότια της Βουδαπέστης. Η επίσκεψή τους αποτελεί ανταπόδοση της επίσκεψης ομάδας μαθητών της ΑΓΣ που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο.

Επίσκεψη σχολείων του εξωτερικού στην ΑΓΣ
Επίσκεψη σχολείων του εξωτερικού στην ΑΓΣ
Επίσκεψη σχολείων του εξωτερικού στην ΑΓΣ
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!