ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Πρεμιέρα για το English House
25. 01. 2018

Στο «Σπίτι Φάρναμ» στεγάζεται το English House της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Πρόκειται για μία νέα δομή, η οποία ξεκίνησε ήδη τη λειτουργία της. Στο English House λειτουργούν δύο αίθουσες διδασκαλίας, βιωματικοί χώροι, βιβλιοθήκη, κουζίνα/εργαστήριο και τα γραφεία του τμήματος των Αγγλικών.

Επικεφαλής του English Language Planning, το οποίο υπάγεται στοStudent Services Center, είναι η Δρ. Αλεξάνδρα Ιωαννίδου. Σκοπός του English House είναι η προώθηση ενός καθολικού και ολοκληρωμένου προγράμματος Αγγλικών σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες της Σχολής. Θα φιλοξενεί μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Perrotis College, προωθώντας την Αγγλική γλώσσα με συγκεκριμένο πρόγραμμα και σχεδιασμό.

Να σημειωθεί ότι από την άνοιξη και όσο είναι καλές οι καιρικές συνθήκες, το English House θα διαθέτει και δύο… υπαίθριες αίθουσες διδασκαλίας!  

Πρεμιέρα για το English House
Πρεμιέρα για το English House
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!