ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Έξι νέες υποτροφίες από την Coca-Cola για τη Σχολή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης
19. 01. 2017

Τη χορήγηση έξι νέων υποτροφιών, για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 προκηρύσσει η Σχολή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Οι υποτροφίες προσφέρονται με την ευγενική χορηγία της Coca-Cola, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που στηρίζει για την ενδυνάμωση του ελληνικού επιχειρηματικού πνεύματος, το οποίο με τη σειρά του, μπορεί να τονώσει και να δώσει ώθηση στην οικονομία και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Οι υποτροφίες της Coca Cola απευθύνονται σε ενήλικες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων που προσφέρονται από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή, με σκοπό την βελτίωση των τεχνικών γνώσεων και δεξιοτήτων τους σε αντικείμενα που συνάδουν με τη μελλοντική επιχειρηματική τους δράση.

Οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής και η επιλογή τους θα γίνει με βάση τα κριτήρια αξιολόγησης και βαθμολογίας που θέτονται από τη Σχολή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης. Η προθεσμία υποβολής είναι η 3η Φεβρουαρίου 2017.

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

Διαδικασία επιλογής

  • Υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής εδώ (στο πεδίο «Άλλες πληροφορίες / σχόλια / παρατηρήσεις» σημειώνετε την ένδειξη: Για τις υποτροφίες Coca Cola),
  • Συνέντευξη κάθε υποψηφίου από την Επιτροπή Αξιολόγησης της Σχολής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης
  • Τηλεφωνική ενημέρωση των επιτυχόντων από τη Σχολή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Άννα Παπακωνσταντίνου (2310 492 850 ή apapak@afs.edu.gr)  

Έξι νέες υποτροφίες από την Coca-Cola για τη Σχολή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!