ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Διακρίσεις μαθητών σε διαγωνισμούς Αγγλικών
21. 02. 2024

Σημαντικές διακρίσεις σε διαγωνισμούς Αγγλικών πέτυχαν μαθητές και των τριών τάξεων του Γενικού Λυκείου της ΑΓΣ.

Συγκεκριμένα, ο μαθητής Α’ τάξης από τη Σουρωτή, Δημήτρης Τοπάλης, κατέλαβε την 7η θέση (από τους συνολικά 137 συμμετέχοντες από την Ελλάδα) στον διαγωνισμό “Best in English”. Στον ίδιο διαγωνισμό, η μαθήτρια της Β’ τάξης, Νεφέλη Θεοχαρίδου κατετάγη 11η. Και οι δύο δήλωσαν ικανοποιημένοι από την επιτυχία τους και χαρακτήρισαν «σχετικά βατό» τον διαγωνισμό, το επίπεδο του οποίου ήταν ανώτερο του Proficiency. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για έναν διεθνή διαγωνισμό που διοργάνωσε το υπουργείο Παιδείας της Τσεχίας για 11η χρονιά. Πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, διήρκεσε μία ώρα και απευθυνόταν σε μαθητές επιπέδου Β1- C1.

Στο μεταξύ, η μαθήτρια της Γ’ τάξης από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής, Βασιλική Τάσιου απέσπασε «εύφημη μνεία» για τη συμμετοχή της στον Διαγωνισμό Μετάφρασης της ΕΕ. Κατετάγη στην πρώτη πεντάδα των Ελλήνων διαγωνιζομένων και στον διαγωνισμό είχε επιλέξει να μεταφράσει κείμενο από τα ελληνικά στα αγγλικά.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!