ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του Γυμνασίου
15. 04. 2018

Με ικανοποιητικό βαθμό και εντός του χρονοδιαγράμματος προχωρά η κατασκευή του Γυμνασίου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Ήδη κατεδαφίστηκε το ιστορικό κτίριο Rochester και οι εργασίες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. Η νέα εκπαιδευτική δομή θα λειτουργήσει το Σεπτέμβριο του 2019. Αποστολή του είναι να εφοδιάσει τους μαθητές του με όλες τις γνώσεις και δεξιότητες που θα χρειαστούν στο Λύκειο, αλλά και να τους εμφυσήσει τη σπουδαιότητα της δια βίου μάθησης. Το Γυμνάσιο θα στεγαστεί σε ένα νέο κτίριο 1.000 τετραγωνικών μέτρων και θα εξυπηρετεί 150 μαθητές Α’, Β’ & Γ’ Γυμνασίου. Επιστημονικά εργαστήρια με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, σε συνδυασμό με το εκπαιδευτικό αγρόκτημα της Σχολής, θα προωθούν την εξερεύνηση και θα προάγουν τη σχεδιαστική σκέψη.

Το Γυμνάσιο επιθυμεί να προσφέρει στους μαθητές το επόμενο σκαλί εκπαίδευσης, διασφαλίζοντας την ομαλή προσαρμογή σε μια νέα και απαιτητική βαθμίδα σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον. Η μοναδική εκπαιδευτική φιλοσοφία της Σχολής συμβάλλει στη διαμόρφωση και την παγίωση των χαρακτηριστικών που θα βοηθήσουν το μαθητή να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του τελευταίου σταδίου της εγκύκλιας εκπαίδευσής του. Μέσω της ολιστικής εκπαίδευσης, η Σχολή δημιουργεί την επόμενη γενιά συνειδητοποιημένων πολιτών και επιστημόνων με ανεπτυγμένες δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και φυσικά θα προσθέσει ακόμα ένα μοναδικό κομμάτι στην εκπαιδευτική εμπειρία που προσφέρει η Αμερικανική Γεωργική Σχολή από το 1904.

Στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια κοινότητα μαθητών, η οποία συνεργάζεται σε ένα περιβάλλον που καλλιεργεί τον ενθουσιασμό για μάθηση, την υπευθυνότητα και την ανεξαρτησία και οδηγεί στην ακαδημαϊκή και προσωπική ανάπτυξη. 

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του Γυμνασίου
Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του Γυμνασίου
Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του Γυμνασίου
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!