ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Το τελευταίο «αντίο» στον David Willis
26. 05. 2020

Με θλίψη, η οικογένεια της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Perrotis College αποχαιρέτησε στις 24 Μαΐου τον David Willis, ο οποίος είχε διατελέσει υποδιευθυντής Διοίκησης και στη συνέχεια υπεύθυνος του προγράμματος USAID.

Γεννήθηκε το 1939 σε ένα από τα προάστια του Λονδίνου, όπου και μεγάλωσε. Τελείωσε το πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ με την ειδικότητα του πολιτικού μηχανικού. Κατόπιν, αφού για τρία χρόνια παρακολούθησε μαθήματα νυχτερινού σχολείου, έγινε μέλος του Institute chartered secretaries. Από το 1964 εργάστηκε σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Το 1978 αποδέχθηκε την πρόταση να εργαστεί στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή, όπου γνώρισε και στη συνέχεια παντρεύτηκε την Christine Lansdale, κόρη του τρίτου διευθυντή της Σχολής, Bruce M. Lansdale, με την οποία απέκτησαν δύο κόρες και ένα γιο. Συνταξιοδοτήθηκε από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή, τους σκοπούς και το όραμα της οποίας υπηρέτησε με θέρμη για πολλά χρόνια.

Τον Ιούνιο του 2019 και με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από τον θάνατό του Bruce M. Lansdale, παρουσίασε το βιβλίο του: ‘The Sower: Bruce M. Lansdale’ - εκδόσεις Αμερικανική Γεωργική Σχολή. Είχε δημιουργήσει ένα απόσταγμα από κείμενα και ομιλίες του Bruce M. Lansdale, από διακεκριμένους επισκέπτες της Σχολής καθώς και ένα μωσαϊκό από προσωπικές μαρτυρίες ανθρώπων που τον γνώριζαν: έφοροι, μαθητές, προσωπικό, φίλοι και μέλη της οικογένειάς του, των οποίων η ζωή επηρεάστηκε από το πέρασμα του.

   

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!