ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Ειδικά Προγράμματα   /   Ψυχαγωγικά & εκπαιδευτικά προγράμματα   /   Μέρες Γιορτινές στο Αγρόκτημα
Ψυχαγωγικά & εκπαιδευτικά προγράμματα
Μέρες Γιορτινές στο Αγρόκτημα


 

Οι «Μέρες γιορτινές στο αγρόκτημα» είναι το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής που εφαρμόζεται στη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων σχολικών διακοπών. Απευθύνεται σε παιδιά 5 – 11 ετώνπου θα μπορούν να συμμετέχουν σε έναν ή και στους δύο γιορτινούς κύκλους: 27-29/12/23 και 2-5/1/24. Θα λειτουργήσει για δύο ομάδες παιδιών σε κάθε γιορτινό κύκλο.

Οι μέρες είναι γιορτινές! ….κι όταν είμαστε με καλή συντροφιά γίνονται ακόμη πιο όμορφες!

Οι δραστηριότητές μας θα έχουν ζεστό, χαρούμενο, γιορτινό χαρακτήρα και δελεαστικές μυρωδιές, όπως στις παιδικές μας μνήμες! Σχεδιάστηκαν ώστε να είναι έντονα βιωματικές και να προσφέρουν στα παιδιά ξεχωριστές, γιορτινές εμπειρίες συνεργασίας στο αγρόκτημα.

Η μεγάλη μας παρέα λοιπόν, γιορτάζοντας τις πιο όμορφες ημέρες του χρόνου, θα παίξει, θα αθληθεί, θα κάνει περιπάτους, θα ετοιμάσει γιορτινές λιχουδιές, θα στρώσει τα γιορτινά γεύματα, θα στολίσει το δένδρο των ευχών, θα ασχοληθεί με ξεχωριστές εικαστικές δημιουργίες, θα διαβάσει πρωτοχρονιάτικες ιστορίες, και πολλά ακόμη…! Φυσικά, θα τραγουδήσουμε  τα κάλαντα στην κοινότητα της Σχολής.

Κι όλα θα είναι ντυμένα ζεστά και γιορτινά! Τι περισσότερο έχουν άραγε τα παραμύθια;

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά 5 – 11 ετών που θα μπορούν να συμμετέχουν σε έναν ή και στους δύο γιορτινούς κύκλους: 27-29/12/23 και 2-5/1/24

Θα περιμένουμε τις εγγραφές σας μέχρι 15 Δεκεμβρίου.

Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από προηγούμενες ΜΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ εδώ.

 
 
Περισσότερες πληροφορίες:

Γενικές πληροφορίες
Σύντομη περιγραφή
Αίτηση Εγγραφής - Καρτέλα Παιδιού
Πολιτική Απορρήτου - Δήλωση Συγκατάθεσης

 

    

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!