ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Στα ράφια και του «ΑΒ Βασιλόπουλος» το ημίσκληρο τυρί της Σχολής
01. 12. 2018

Και από τα καταστήματα των σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος» στη Θεσσαλονίκη μπορούν να προμηθεύονται πλέον οι καταναλωτές το ημίσκληρο τυρί της Σχολής. Στο πλαίσιο της έναρξης της συνεργασίας πραγματοποιήθηκε το διήμερο 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου προγραμματισμένος κύκλος γευστικών δοκιμών του ημίσκληρου τυριού.  

Η δράση, η οποία στέφθηκε με επιτυχία, υλοποιήθηκε στα καταστήματα «Μακεδονία», «Καλαμαριάς» και «Πολίχνης» και κατά τη διάρκειά της το ημίσκληρο τυρί της Σχολής «έκλεψε» τις εντυπώσεις των πελατών. Σχεδόν όλοι απόλαυσαν τη γεύση του, την οποία χαρακτήρισαν «μεστή». Άλλωστε, το μεγαλύτερο μέρος των καταναλωτών γνώριζε την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και δήλωσαν ότι αγοράζουν τα προϊόντας της λόγω της εξαιρετικής ποιότητας τους.

Το ημίσκληρο τυρί, όπως και οι ξακουστές και πεντανόστιμες γαλοπούλες, μαζί με τα υπόλοιπα προϊόντα του εκπαιδευτικού αγροκτήματος, εξακολουθούν να διατίθενται και από το campus store της Σχολής. Μάλιστα, ενόψει των Χριστουγέννων θα πωλούνται και ειδικά στολισμένα καλαίσθητα καλάθια με προϊόντα της Σχολής. Ως δώρο θα δίνεται ιστορική και συλλεκτική γυάλινη φιάλη, όπως αυτές που για χρόνια η Σχολή διέθετε το γάλα της.

Το campus store θα είναι ανοικτό Δευτέρα-Παρασκευή έως τις 18 Δεκεμβρίου από τις 08:00 έως τις 10:00. Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή από τις 13:00 έως τις 17:30 και κάθε Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη από τις 14:00 έως τις 17:30. Από τις 19 Δεκεμβρίου έως την παραμονή των Χριστουγέννων από τις 09:00 έως τις 17:00 και μετά τα Χριστούγεννα έως τα Θεοφάνεια από τις 14:00 έως τις 17:00, τις εργάσιμες μέρες.

Στα ράφια και του «ΑΒ Βασιλόπουλος» το ημίσκληρο τυρί της Σχολής
Στα ράφια και του «ΑΒ Βασιλόπουλος» το ημίσκληρο τυρί της Σχολής
Στα ράφια και του «ΑΒ Βασιλόπουλος» το ημίσκληρο τυρί της Σχολής
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!