ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Αποφοίτηση Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου 2016
01. 07. 2016
Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή αποχαιρέτησε πρόσφατα τους τελειόφοιτους μαθητές του Δευτεροβάθμιου Προγράμματος (Γενικό & Επαγγελματικό Λύκειο) στην Τελετή Αποφοίτησης. Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση, ο Πρόεδρος της Σχολής, Δρ. Πάνος Κανέλλης, καθηγητές και εκπαιδευτικό προσωπικό αναφέρθηκαν στη σημαντική πρόοδο του σχολείου και τα επιτεύγματα των μαθητών για τη χρονιά που πέρασε.
Κεντρική Ομιλήτρια της τελετής ήταν η απόφοιτος της Σχολής κυρία Σοφία Ρωκ-Μελά, ιδρύτρια του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου. Η κα. Ρωκ – Μελά απευθυνόμενη στους αποφοίτους της τάξης του 2016 τους προέτρεψε να είναι περήφανοι που αποφοιτούν από αυτό το σχολείο και πως ότι και αν κάνουν στη ζωή τους η ιδιότητα αυτή θα είναι μια από τις σημαντικότερες.
 
Κατά τη διάρκεια της Τελετής Αποφοίτησης δόθηκαν βραβεία σε τελειόφοιτους μαθητές οι οποίοι διέπρεψαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς για τις επιδόσεις τους στο σχολείο, τη συνεισφορά τους στην οικοτροφειακή ζωή και τα εξωσχολικά προγράμματα. Ανάμεσα σε αυτά τα βραβεία, ήταν και το βραβείο θετικών επιστημών το οποίο παρέλαβε η μαθήτρια Μυρσίνη Μάνου Γεωργιλά, αριστούχος μαθήτρια του Γενικού Λυκείου ενώ το παραδοσιακό βραβείο της τελετής, το μοσχαράκι, δόθηκε στον τελειόφοιτο μαθητή του Επαγγελματικού Λυκείου, Μιχάλη Βασίλαρο.
 
Γονείς, μαθητές και καθηγητές αποχαιρέτησαν την τάξη των τελειοφοίτων σε μια συγκινητική βραδιά γεμάτη ευχές για το μέλλον τους. 
Αποφοίτηση Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου 2016
Αποφοίτηση Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου 2016
Αποφοίτηση Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου 2016
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!