ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Ο μηχανικός της Lego, Lee A. Magpili, στο Δημοτικό Σχολείο
13. 09. 2019

Για την αξία των προγραμμάτων STEΑM και Robotics και το ρόλο που παίζουν στην εκπαίδευση των παιδιών, μίλησε στους γονείς των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου, ο μηχανικός της Lego, Lee A. Magpili.

Όπως είπε, πηγή έμπνευσης για τα σχέδιά του αποτελούν πολλές φορές τα παιδιά, το πώς παίζουν με τα LEGO και οι κατασκευές που φτιάχνουν. Το θεωρεί σημαντικό εργαλείο εκπαίδευσης, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ποικιλοτρόπως από τους εκπαιδευτικούς, οδηγώντας τους μαθητές σε νέους δρόμους, ξεφεύγοντας από τον παραδοσιακό τρόπο διδασκαλίας. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής του στους χώρους της Σχολής, έδειξε γοητευμένος από την ομορφιά του campus και δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος για τη δουλειά που κάνει η Σχολή με τα παιδιά και την προσπάθεια του εκπαιδευτικού προσωπικού να αναβαθμίσει τον τρόπο διεξαγωγής του μαθήματος, εντάσσοντας παιχνίδια και μηχανολογικά προγράμματα.

Ο κ. Magpili ζει και εργάζεται στο Billund της Δανίας και είναι ο επικεφαλής σχεδιαστής μοντέλων για τη LEGO MINDSTORMS Education EV3 CoreSet. Είναι επίσης γνωστός για πολλές μεγάλες δημιουργίες όπως οι EVAN, SI3RRA, STRYD3R, Eagle και τέλος σχεδιάζει ένα μέρος του παιχνιδιού FIRST LEGO League.

 

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!