ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Η σημασία των εθελοντικών ομάδων
07. 07. 2022

Πολύτιμοι συνεργάτες της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, η διαχρονική προσφορά των οποίων έχει αναγνωριστεί από τις διοικήσεις αλλά, κυρίως, από τους μαθητές και σπουδαστές του Ιδρύματος, αποτελούν οι εθελοντικές ομάδες που υποστηρίζουν το έργο της.

Ο Σύλλογος Φίλων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στελεχώνεται από ηγέτες του επιχειρηματικού, φιλανθρωπικού και κοινωνικού κύκλου της Ελλάδας, οι οποίοι προσφέρουν εθελοντικά τον χρόνο, το ενδιαφέρον και τις γνώσεις τους ώστε να προάγουν την αποστολή της Σχολής. Πρόσφατα, νέα διοίκηση ανέλαβε τα ηνία του Συλλόγου. Στη θέση του προέδρου εξελέγη ο Πάρης Τσογκαρλίδης, στη θέση του αντιπροέδρου εξελέγη η Μαρία Μήκα Πατρικαλάκη, στη θέση της ΓΓ η Γιούλη Ερρέρα και της ταμία η Βενετία Καντσά. Μέλη της διοίκησης είναι οι: Δημήτρης Νέτας, Κωνσταντίνος Δανάς και Μαρία Ψαροπούλου. Στο ίδιο πλαίσιο δραστηριοποιείται και η Ομάδα Φίλων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στην Αθήνα, τα ηνία της οποίας κρατάει ο Πολυχρόνης Πολυχρονιάδης.

Η Ομάδα Εξυπηρέτησης Μαθητών (GSS) είναι μια Επιτροπή Γυναικών του Συλλόγου Φίλων στη Θεσσαλονίκη και μια από τις πιο παλιές και διακεκριμένες εθελοντικές ομάδες της πόλης. Τα μέλη της υποστηρίζουν το εκπαιδευτικό όραμα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής οργανώνοντας πολιτιστικές και άλλες δραστηριότητες για τους μαθητές. Πρόεδρος της Επιτροπής εξελέγη η Μαριαντίνα Ιερισσιώτου και αντιπρόεδρος η Έλενα Ψιλάκη.

Οι εθελοντικές ομάδες οργανώνουν φιλανθρωπικές εκδηλώσεις οι οποίες συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή, φέρνουν κοντά στη Σχολή την κοινωνία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και αποφέρουν σημαντικά έσοδα στο Ετήσιο Πρόγραμμα Υποτροφιών και άλλους εκπαιδευτικούς σκοπούς του Ιδρύματος.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!