ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Συνέντευξη του προέδρου Δρ. Πάνου Κανέλλη στην Athens Voice «Από το 1904 καινοτομούμε στην εκπαίδευση κι όχι μόνο»
28. 02. 2019
Το όραμά του για την Σχολή και το Perrotis College «ξεδίπλωσε» με συνέντευξή του στην Athens Voice, ο πρόεδρος Δρ. Πάνος Κανέλλης. Αναφέρθηκε στη συμβολή της Σχολής στην ανάπτυξη του αγροδιατροφικού τομέα και την έρευνα, τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, το εκπαιδευτικό αγρόκτημα και αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας της Σχολής.
 
Αναφερόμενος στο Γυμνάσιο Χασιώτη μεταξύ άλλων δήλωσε: "Με το επερχόμενο Γυμνάσιο παρέχουμε πλέον και ολοκληρωμένη γενική εκπαίδευση με επίκεντρο την βιωματική και αειφόρο φιλοσοφία μας, που ήδη έχει οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες τους αποφοίτους του Γενικού Λυκείου μας. Συνεχίζουμε από το 1904 να γράφουμε μία επιτυχημένη ιστορία -διανθισμένη με διακρίσεις και βραβεύσεις- στο χώρο της εκπαίδευσης".
 
Υπογράμμισε ότι η Σχολή ενθαρρύνει την αγάπη για μάθηση και δημιουργικότητα, καθώς αυτός είναι ο δρόμος για την αριστεία και πρόσθεσε ότι από το 1904 η Σχολή παραμένει προσηλωμένη στη μοναδική δυναμική συνύπαρξη θεωρίας και πράξης. 
 
"Συνεχίζουμε το έργο μας και ατενίζουμε με μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση το μέλλον, προωθώντας πάντα την εκπαιδευτική και ερευνητική δραστηριότητα, με τη βαθιά πίστη ότι η πραγματική εκπαίδευση μεταμορφώνει ανθρώπους, οικονομίες, χώρες", ανέφερε.

Συνέντευξη του προέδρου Δρ. Πάνου Κανέλλη στην Athens Voice «Από το 1904 καινοτομούμε  στην εκπαίδευση κι όχι μόνο»
Συνέντευξη του προέδρου Δρ. Πάνου Κανέλλη στην Athens Voice «Από το 1904 καινοτομούμε  στην εκπαίδευση κι όχι μόνο»
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!