ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Xρυσά ευρωπαϊκά μετάλλια στο Tae Kwon Do για τη μαθήτρια του Γυμνασίου Χασιώτη Ανδρεάνα Αυγούστη
06. 04. 2022

Στο ψηλότερο βάθρο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Tae Kwon Do (στην κατηγορία νεανίδων) ανέβηκε η μαθήτρια της Γ’ τάξης του Γυμνασίου Χασιώτη, Ανδρεάνα Αυγούστη. Και μάλιστα το πέτυχε δύο φορές: στο ατομικό και το ομαδικό μάχης.

Επέστρεψε στα θρανία του Γυμνασίου με τα δύο χρυσά μετάλλια στο λαιμό της. Οι καθηγητές και οι συμμαθητές της, την υποδέχθηκαν ενθουσιασμένοι και πολύ περήφανοι για το επίτευγμά της. Οι Πανευρωπαϊκοί αγώνες διεξήχθησαν στην Κροατία και η 15χρονη συμμετείχε με τον Αθλητικό Σύλλογο «Tae Kwon Do Καλαμαριάς».

«Ασχολούμαι με το Tae Kwon Do από την Α’ τάξη του Δημοτικού. Μου αρέσει ως άθλημα και χαίρομαι πολύ για τα δύο χρυσά», εξομολογείται. Τονίζει ότι πέρυσι επέστρεψε από το αντίστοιχο πρωτάθλημα με ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό μάχης.

Στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός της ευελιξίας και της προσαρμοστικότητας που επέδειξε το εκπαιδευτικό προσωπικό του Γυμνασίου Χασιώτη σε ό,τι αφορά τις ανάγκες της προπόνησής της. «Ο πρωταθλητισμός είναι δύσκολος και απαιτεί θυσίες. Οι προπονήσεις είναι καθημερινές και πολύωρες. Ευτυχώς, οι καθηγητές μου ήταν κάτι περισσότερο από υποστηρικτικοί. Από την αρχή στάθηκαν στο πλευρό μου. Μου έδιναν εξτρά βοήθεια και επιπλέον εργασίες για να ακολουθώ το επίπεδο της τάξης μου», τόνισε.

Πλέον, έχει ήδη αρχίσει την προετοιμασία για τους επόμενους διεθνείς αγώνες με στόχο πάντα το βάθρο.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!