ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Φιλανθρωπική εκδήλωση της ΑΓΣ στο Σικάγο
20. 05. 2023

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή διοργάνωσε φιλανθρωπική εκδήλωση στην μεγαλούπολη των Η.Π.Α. στις 19 Μαΐου όπου συμμετείχαν δεκάδες φίλοι και υποστηρικτές του Ιδρύματος. Στο ατμοσφαιρικό «Avli on the park», το οποίο ήταν γεμάτο «αρώματα» και «γεύσεις» από την Ελλάδα, η ΑΓΣ παρέθεσε δείπνο, βασικό συστατικό του οποίου ήταν τα προϊόντα της. Τα έσοδα της εκδήλωσης ενίσχυσαν το ιστορικό Πρόγραμμα Υποτροφιών του Ιδρύματος.

Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της ΑΓΣ, Dr. Jeff Lansdale, ο οποίος συνοδεύονταν από την Head of Institutional Advancement, Αθηνά Περιστεροπούλου και το στέλεχος της Σχολής στο Σικάγο Matina Marks. Ο Dr. Lansdale ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για την αποστολή, το έργο και τις αξίες του Ιδρύματος. Ξεδίπλωσε το όραμά του για τη Σχολή, για τη θέση της στην εκπαίδευση του αύριο και για τους πετυχημένους απόφοιτους της. Τέλος, κάλεσε τους συμμετέχοντες να συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό του Μη Κερδοσκοπικού Εκπαιδευτικού Οργανισμού και να δείχνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους. Το ραντεβού ανανεώθηκε για τον Σεπτέμβριο, οπότε και θα διοργανωθεί φιλανθρωπικό τουρνουά γκολφ από τον δωρητή της Σχολής Dr. Doolas προς υποστήριξη των εκπαιδευτικών σκοπών της Σχολής.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Σικάγο, η αντιπροσωπεία της ΑΓΣ πραγματοποίησε συναντήσεις με δωρητές, καθώς και με πανεπιστήμια της περιοχής για διερεύνηση συνεργασίας με το πρόγραμμα Study Abroad του Perrotis College.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!