ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Συναντήσεις με υπουργούς και πρυτάνεις της Βουλγαρίας
26. 09. 2023
Συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη της Βουλγαρικής κυβέρνησης και με πρυτάνεις της γειτονικής χώρας είχαν στη Σόφια ο πρόεδρος της ΑΓΣ Dr. Jeff Lansdale και ο επικεφαλής του Εκπαιδευτικού Αγροκτήματος, Δρ. Θεόδωρος Καλλίτσης. 
 
Αρχικά, συναντήθηκαν με τον υπουργό Γεωργίας και Τροφίμων, Kiril Vatev, με τον οποίο συζήτησαν για τον αγροδιατροφικό τομέα στις δύο χώρες και τις προοπτικές πολυεπίπεδης συνεργασίας. Ακολούθησε συνάντηση με την υφυπουργό Παιδείας και Επιστημών Genka Petrova- Tashkova, στην οποία συμμετείχαν οι πρυτάνεις του Πανεπιστήμιου Δασοκομίας της Σόφιας, Hristina Yacheva και του Πανεπιστήμιου Γεωπονίας της Φιλιππούπολης, Iavn Alexandrov Iliev. Τα στελέχη της ΑΓΣ τους ενημέρωσαν σχετικά με τα εκπαιδευτικά προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του Perrotis College, ενώ εξετάστηκε και το ενδεχόμενο συνεργασίας μεταξύ των δύο βουλγαρικών πανεπιστημίων και του Perrotis College. 
 
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!