ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Η επαγγελματική εκπαίδευση στο επίκεντρο πάνελ του Olympia Forum
13. 10. 2023

Οι τρόποι με τους οποίους η επαγγελματική εκπαίδευση και η κατάρτιση μπορούν να συντελέσουν και να δημιουργήσουν ανάπτυξη, βρέθηκαν στο επίκεντρο πάνελ που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 4ου Olympia Forum. Την Αμερικανική Γεωργική Σχολή εκπροσώπησε ο διευθυντής του Επαγγελματικού Λυκείου, Απόστολος Βουρκούδης, ο οποίος παρουσίασε τις ιδιαιτερότητες του Ιδρύματος και ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους είναι ένας ξεχωριστός Εκπαιδευτικός Οργανισμός, με υπεραιωνόβια προσφορά στον αγροδιατροφικό κλάδο της Ελλάδας αλλά και της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Στο πάνελ συμμετείχαν ο πρύτανης του πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστος Μπούρας, ο πρόεδρος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, Ιωάννης Καλαβρουζιώτης και ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, Γιώργος Γεωργιόπουλος. Όλοι χαρακτήρισαν την Αμερικανική Γεωργική Σχολή πρότυπο επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Το Olympia Forum ΙV διεξήχθη από τις 22 έως τις 24 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία. Στόχος του ήταν να συνδράμει στην οικονομική, επιχειρηματική, τεχνολογική και πολιτιστική ανάπτυξη των 13 Περιφερειών της χώρας.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο από το πάνελ.

 

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!