ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Οι φετινοί fellows της Σχολής
06. 09. 2018

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College -όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος- καλωσορίζουν τους νέους fellows για την ακαδημαϊκή χρονιά 2018-2019. Οι νεαροί Αμερικανοί, απόφοιτοι πανεπιστημίων των ΗΠΑ, θα εργαστούν και θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε μαθητές και σπουδαστές για ένα χρόνο. 

Λίγα λόγια γι’ αυτούς:

  • Η Augusta Catherin-Sauer ή αλλιώς Gusty, κατάγεται από το Idaho των Η.Π.Α., έχει σπουδάσει Περιβαλλοντική Επιστήμη και φέτος θα εργάζεται στο γραφείο Σπουδαστικής Ζωής του Perrotis College.
  • Η Abigail Lehner κατάγεται από το Κολοράντο, έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης με ειδίκευση στη Βιολογία και τη Χημεία και θα διδάσκει αγγλικά. Ανυπομονεί να μάθει περισσότερα για την Ελλάδα και να συστήσει στους μαθητές της Σχολής στοιχεία της δικής της κουλτούρας.
  • Ο William Weber κατάγεται από την Ουάσινγκτον, είναι απόφοιτος του Kenyon College, όπου σπούδασε Αμερικανική παράδοση και μουσική. Αυτή τη χρονιά θα βρίσκεται στο πλευρό των μαθητών του Δημοτικού, θα τους βοηθάει με την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας και ευελπιστεί να φέρει στην τάξη το πάθος του για τη μουσική.
  • Η Kate Dietrich-Manion έχει αποφοιτήσει από το Trinity College με ειδίκευση στις Διεθνής Σχέσεις και την Ισπανική Γλώσσα. Είναι πολύ ενθουσιασμένη για τη χρονιά που ακολουθεί και θα βρίσκεται στο πλευρό των μαθητών του Δευτεροβάθμιου Σχολείου ως η νέα Student Life and College Counseling Fellow, βοηθώντας και καθοδηγώντας  τους μαθητές  που επιθυμούν να φύγουν στο εξωτερικό για σπουδές.
  • H Molly McConnell θα βρίσκεται στη Σχολή για δεύτερη συνεχή χρονιά, ως Writing Fellow, συνεχίζοντας να δουλεύει με τους μαθητές του Δευτεροβάθμιου Προγράμματος και του Κολλεγίου, διδάσκοντας επίσης Αγγλικά σε μαθητές που θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό για σπουδές. 
Οι φετινοί fellows της Σχολής
Οι φετινοί fellows της Σχολής
Οι φετινοί fellows της Σχολής
Οι φετινοί fellows της Σχολής
Οι φετινοί fellows της Σχολής
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!