ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Let's Talk 2021 @ AFS!!
24. 02. 2021

Το 9ο τουρνουά Let's Talk Online, μια διοργάνωση έντεχνου ρητορικού λόγου στην αγγλική γλώσσα για μαθητές της ΣΤ′ Δημοτικού, «φιλοξενήθηκε» για πρώτη φορά από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο Debate και το Group Discussion προτάσσοντας επιχειρήματα και συζητώντας πάνω σε θέματα που τους αφορούν, ενώ διάβασαν και σύντομα λογοτεχνικά αποσπάσματα αποδίδοντάς τα με εκφραστικότητα (Oral Interpretation). Βασικός στόχος ήταν η αλληλεπίδραση των συμμετεχόντων σε ένα κοινό forum στην αγγλική γλώσσα. Συμμετείχαν συνολικά 68 μαθητές από το Δημοτικό της ΑΓΣ, τα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη και την Εκπαιδευτική Αναγέννηση. Η διοργάνωση, την ευθύνη της οποίας είχαν η Βιβή Παντελίδου (English Forensics coach), η Leighanne Penna (Associate Dean of Student Services) και η Αλεξάνδρα Ιωαννίδου (Director of English Language Planning), στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Let's Talk 2021 @ AFS!!
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!