ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Ι.ΙΕΚ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής
26. 06. 2018

Πρεμιέρα θα κάνει τον Οκτώβριο του 2018 το νέο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, το οποίο θα προσφέρει σπουδές στον αγροδιατροφικό τομέα.

Σκοπός του I.IEK της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής είναι να προσφέρει σπουδές μέσα από επιλεγμένες ειδικότητες του αγροδιατροφικού τομέα, ώστε οι σπουδαστές να γνωρίσουν, κατανοήσουν και εφαρμόσουν καινοτόμες και ορθές πρακτικές βελτιστοποίησης της αγροτικής παραγωγής σε επίπεδο τελικού ποιοτικού προϊόντος αναπτύσσοντας, παράλληλα, περιβαλλοντική συνείδηση.

Η αποστολή του υλοποιείται με την εφαρμογή σύγχρονων και καινοτόμων βιωματικών μεθόδων μάθησης στις εξαιρετικές εργαστηριακές υποδομές και πιλοτικές μονάδες παραγωγής που διαθέτει η Αμερικανική Γεωργική Σχολή, ώστε ο εκπαιδευόμενος να αποκτήσει επιστημονικές γνώσεις και εξειδικευμένες δεξιότητες, ικανές να διασφαλίσουν τη μελλοντική επαγγελματική του εξέλιξη. Οι σπουδές διαρκούν δύο έτη και παρέχουν πιστοποιημένο τίτλο σπουδών επιπέδου 5 κατόπιν εξετάσεων από το υπουργείο Παιδείας (ΕΟΠΠΕΠ) σύμφωνα με το Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων.

Οι απόφοιτοι του Ι.ΙΕΚ μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο προπτυχιακό πρόγραμμα του Perrotis College στο δεύτερο έτος σε τρεις ειδικότητες: Διαχείριση Αγρο-Περιβαλλοντικών Συστημάτων, Διεθνή Επιχειρηματικότητα, Επιστήμη & Τεχνολογία Τροφίμων.

Περισσότερα ΕΔΩ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Ι.ΙΕΚ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!