ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Πρωτιά για τους μαθητές της ΑΓΣ στον πανελλήνιο διαγωνισμό στατιστικής της ΕΛΣΤΑΤ
24. 04. 2021

Την πρώτη θέση στον πανελλήνιο διαγωνισμό στατιστικής της ΕΛΣΤΑΤ κατάκτησε η μία από τις συνολικά δύο ομάδες του Γυμνασίου Χασιώτη που συμμετείχαν στην τελική φάση του.

Οι μαθητές επιπλέον των εργασιών τους, δημιούργησαν δύο εξαιρετικά βίντεο με θέμα  “Πληροφόρηση και παραπληροφόρηση: οι επίσημες στατιστικές σε έναν κόσμο που ξεχειλίζει από δεδομένα”. Η ομάδα της Α' τάξης, αποτελούμενη από τον Πολύκαρπο-Άρη Καλαϊτζίδη, τον Δημήτρη Παρούτη και τη Μαρία-Αναστασία Τρεύλα, κατόπιν αξιολόγησης της επιστημονικής επιτροπής, απέσπασε την πρώτη θέση και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Στατιστικής, μαζί με την ομάδα του 4ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας που προκρίθηκε μέσω του αριθμού των likes στο youtube.

Να σημειωθεί ότι όλες οι ομάδες του Γυμνασίου Χασιώτη που συμμετείχαν στον διαγωνισμό κατέλαβαν υψηλές διακρίσεις μεταξύ 58 Γυμνασίων της χώρας. Υπό την καθοδήγηση και την προετοιμασία της καθηγήτριας Μαθηματικών του Γυμνασίου, Όλγας Γρηγοριάδου, ξεχώρισαν για την ποιότητα της εργασίας τους, τη συνέπεια, τη δημιουργικότητα και τη συνεργατικότητά τους.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!