ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Γυμνάσιο στην ΑΓΣ
05. 11. 2018

Έρχεται στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή το Σεπτέμβριο του 2019!

Το Γυμνάσιο* αποτελεί το νέο τμήμα του «Ομίλου Σχολείων Βιωματικής Μάθησης Θεσσαλονίκης» στον χώρο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Ως το μοναδικό Γυμνάσιο βιωματικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, στοχεύει στη δημιουργία μια κοινότητας μαθητών η οποία συνεργάζεται σε ένα περιβάλλον που καλλιεργεί τον ενθουσιασμό για μάθηση, την υπευθυνότητα και την ανεξαρτησία και οδηγεί στην ακαδημαϊκή και προσωπική ανάπτυξη.

Το Γυμνάσιο θα στεγαστεί σε ένα νέο κτίριο 1.000 τετραγωνικών μέτρων και θα εξυπηρετεί 150 μαθητές Α’, Β’ & Γ’ Γυμνασίου. Επιστημονικά εργαστήρια με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, σε συνδυασμό με τις μοναδικές εγκαταστάσεις της Σχολής, θα προωθούν την εξερεύνηση και θα προάγουν τη σχεδιαστική σκέψη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε το Τμήμα Εγγραφών στα 2310 492 758 & 761 ή να στείλετε email στο admissions@afs.edu.gr.

 

*Yπό διαδικασία αδειοδότησης

Γυμνάσιο στην ΑΓΣ
Γυμνάσιο στην ΑΓΣ
Γυμνάσιο στην ΑΓΣ
Γυμνάσιο στην ΑΓΣ
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!