ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Πλήρης υποτροφία για το ΕΠΑ.Λ. σε συνεργασία με τη Hellafarm A.E.
24. 01. 2022
Μία  πλήρη  υποτροφία  τριετούς  φοίτησης με  έναρξη  την ακαδημαϊκή χρονιά 2022-2023 προκηρύσσει το Επαγγελματικό Λύκειο της Αμερικανικής Γεωργικής  Σχολής στο πλαίσιο του μακρόχρονου προγράμματος  υποτροφιών  του  Iδρύματος και σε συνεργασία με την Hellafarm. Καλύπτει το 100% του συνολικού κόστους των  διδάκτρων, διαμονής και σίτισης ετησίως και απευθύνεται σε μαθητή/τρια της Φθιώτιδας ή των Κυκλάδων. 
 
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να φοιτούν στη Γ’  τάξη του Γυμνασίου την τρέχουσα σχολική χρονιά (2021-2022) και  ο μέσος όρος της βαθμολογίας τους στον έλεγχο  επίδοσης  της Β’ Γυμνασίου και στο πρώτο τετράμηνο της Γ’ Γυμνασίου να μην είναι κάτω από 14. Επίσης, θα πρέπει να κατοικούν ή να έχουν μόνιμη κατοικία στους νομούς  Φθιώτιδας ή Κυκλάδων.
 
Οι επικρατέστεροι υποψήφιοι, προκρίνονται στο επόμενο στάδιο κατά το οποίο θα κληθούν με τους γονείς τους σε  προσωπική συνέντευξη με τα μέλη της Επιτροπής Υποτροφιών του ΕΠΑ.Λ..
 
Η προθεσμία υποβολής  αίτησης  και  δικαιολογητικών λήγει την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022.   
 
Να σημειωθεί ότι η Hellafarm Α.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο της γεωργίας και της κτηνοτροφίας από το 1965 και σήμερα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες γεωργικών και κτηνιατρικών εφοδίων. 
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!