ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Μαθητική εμπορική έκθεση Θεσσαλονίκης με... «άρωμα» από τους μαθητές της ΑΓΣ
31. 03. 2023

Ευωδιαστή, εντυπωσιακή και πρωτοποριακή ήταν η συμμετοχή της εικονικής επιχείρησης Etherium στη μαθητική εμπορική έκθεση Θεσσαλονίκης του Junior Achievement Greece, που φιλοξενήθηκε στο Mediterrenean Cosmos. Η Etherium είναι το ερευνητικό και εκπαιδευτικό project 44 μαθητών του Γενικού Λυκείου και του Επαγγελματικού Λυκείου της Σχολής, μέλη του ομίλου Επιχειρηματικότητας του Ιδρύματος και αποτέλεσε τη συμμετοχή τους στην εμπορική έκθεση και διαγωνισμό για την ανάδειξη των καλύτερων «εικονικών επιχειρήσεων» που διοργανώνει το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece. Η ιδέα της εικονικής επιχείρησης υλοποιείται με την υποστήριξη του προγράμματος Ιnterreg Ελλάδα – Βουλγαρία, πρόγραμμα FLOREO«Ο πλούτος των βοτάνων Ροδόπης και η βιώσιμη χρήση τους».

Τα προϊόντα δημιουργήθηκαν στα εργαστήρια τεχνολογίας τροφίμων της Σχολής. Αρωματικά χώρου, έλαια, κεριά και σαπούνια από το μοσχοβολιστό Rhodope Herbalea. Την πρώτη ύλη, δηλαδή το εκχύλισμα του φυτού, τους το διέθεσαν τα στελέχη του προγράμματος FLOREO.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!