ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΑΓΣ εξέτασαν στελέχη του Ohio State University που επισκέφτηκαν το campus
17. 05. 2023

Υψηλόβαθμη αντιπροσωπεία του Ohio State University πραγματοποίησε πολυήμερη επίσκεψη στο campus της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, αναζητώντας πεδία συνεργασίας σε προγράμματα study abroad, 4H και study USA. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Σχολή, οι Dr. Steve Brady, Dr. Jera Niewoehner-Green και Dr. Luis Canas, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με μαθητές των Λυκείων και σπουδαστές του Perrotis College, να συναντηθούν με το εκπαιδευτικό προσωπικό και  με τη διοίκηση του Ιδρύματος.

Έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στη «θετική ενέργεια» που εκπέμπει η ΑΓΣ τόνισαν ότι υπάρχουν πολυεπίπεδες ευκαιρίες για συνεργασία τόσο στο πρόγραμμα study abroad (που αφορά φοιτητές αμερικανικών πανεπιστημίων που παρακολουθούν μέρος του εκπαιδευτικού προγράμματος τους εκτός Η.Π.Α.) όσο και το πρόγραμμα 4H(προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων head, heart, hands και health που έχει στόχο την ανάπτυξη των νέων). Τόνισαν ότι στόχος του Ohio State University δεν είναι απλά η εκπαίδευση των φοιτητών του, αλλά η μετατροπή τους σε πολίτες του κόσμου και σε αυτό το πλαίσιο αναζητούν συνεργασία με σημαντικά εκπαιδευτικά ιδρύματα διεθνώς. Υπογράμμισαν ότι το πανεπιστήμιό τους έχει προγράμματα που σχετίζονται με τον αγροδιατροφικό τομέα και τις περιβαλλοντικές επιστήμες, γεγονός που ανοίγει διάπλατα την πόρτα της συνεργασίας με την ΑΓΣ και το Perrotis College, ενώ παράλληλα υποστηρίζουν προγράμματα πρακτικής άσκησης. Τέλος, τα στελέχη του Ohio State University ήρθαν σε επαφή με τους μαθητές των Λυκείων της ΑΓΣ, οι οποίοι παρακολουθούν το πρόγραμμα Study USA και ετοιμάζονται για σπουδές στις Η.Π.Α., παρουσιάζοντας τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τα προτερήματα του πανεπιστημίου τους.

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της παρουσίας τους στο campus, ο Dr. Steve Brady συντόνισε διαδραστικό εργαστήριο για ανάπτυξη επικοινωνιακών δεξιοτήτων και δεξιοτήτων ηγεσίας για τους εργαζομένους της Σχολής.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!